Kentish Town Residence

London, UK

Brass have recently completed the reconfiguration and extension of a property located in Kentish Town, North London.

Our client requested a large top-lit extension to the rear of the property housing a new open plan kitchen-diner with re-landscaped garden beyond.

In addition, the brief included the design of a standalone studio in the garden, clad in timber with wild flower roof covering.

Brass ensured the client achieved the desired brief with aesthetic balance vastly improving the user living experience.

The modern aesthetics of the rear extension work seamlessly with the host architecture - with the studio offering solace nestled within the contemporary landscaping of the garden.

Our client is delighted with the completed works catering for growing family needs.